POSTOVI O PREKVALIFIKACIJI,UPOREDNOM ŠKOLOVANJU I V-om STEPENU MEDICINSKIH ZANIMANJA

четвртак, 26. новембар 2015.

UPOREDNO ŠKOLOVANJE REDOVNIH ĐAKA SREDNJIH ŠKOLA

Uporedno školovanje predstavlja oblik obrazovanja u kome učenik savladava školski program, odnosno deo školskog programa drugog obrazovnog profila. Prema Zakonu o Srednjem vaspitanju i obrazovanju, članu 42, učenik koji ima status redovnog učenika može pristupiti uporednom školovanju.
U našoj školi se možete uporedo školovati za bilo koji obrazovni profil koji nudimo, u zavisnosti od Vaših interesovanja. Razlika ispita između dva smera se polaže na ispitnim rokovima koje organuzujemo u školi svakog meseca.
Uporedno školovanje moguće je od I razreda srednje škole.Učenik daje godinu za godinu,na raspustu posle II godine ide na 30-dnevnu praksu.Faktički izlazi za četri godine sa dve završene škole-MEDICINSKE i one koju je pohađao redovno.
Cene su iste po godini i po ispitima kao prilikom PREKVALIFIKACIJE(pogledajte post)
JAVITE SE VAŠEM AGENTU OBRAZOVANJA 0637710279 RADI IZBORA NAJBLIŽE KJ I BLIŽIH INFORMACIJA
Obrazovni profili:
OD DOKUMENTACIJE ZA VANREDNO ŠKOLOVANJE,
POTREBNO VAM JE SLEDEĆE:

1. Overene fotokopije svedočanstava završenih razreda
2. Kopija lične karte (pasoša,zdravs. leg.dok ne izvadi LK)
3. Kopija izvoda iz matične knjige rođenih

4.Potvrdu iz škole da je redovni učenik
5.Zahtev za upis za prekvalifikaciju(slika dole)Skinuti ga sa ovog sajta ili odštampati(može se i ručno napisati) istovetno sa orignalom, sa svim potrebnim i tačnim podacima.
Skinite sa ovog sajta zahtev i čitko popunite

1 коментар:

  1. Анониман12. март 2024. 17:17

    Da li je moguće da ja krenem na uporedno školovanje u 2. Godini srednje sa obzirom da ne idem u baletsku i muzičku već u pravno poslovni,želja mi je ići za medicinsku sestru tehničara i upisati medicinski fakultet.Hvala na odgovkru unapred :)

    ОдговориИзбриши